• fu'a

8 Hammocks sili ona lelei mo Tolauapiga, Faitau po'o taimi paganoa - Hammocks matagofie

I le Cosmo, matou te fiafia i soʻo se mea e faʻalatalata atu ai oe i lau lava nirvana-pe o se seti faʻamalieina poʻo ni moligao manogi manogi. Faʻamaoni, e leai se tasi e talanoa moni e uiga i lenei mea, ae seʻi o tatou faʻaopoopoina se hammock i lena lisi aua e leai se oasis e moni o se oasis .
Na ona ou fai atu lava! Afai o loʻo e vaʻavaʻai e faʻaʻoleʻole atoa lou tuafale poʻo le tolauapiga (ma atonu foi o lou potumoe) mo le mea sili ~ malolo vibe ~, ona mafaufau lea i se tasi o hammocks sili e valu o le initaneti e ofoina atu. Suʻe mo se umi ma puipui puipui mo tolauapiga?maea.Po o se moli ma feaveai tasi mo se aso i le paka?faapea foi ona faia.E faapefea nisi lace filifiliga matagofie mo se potu malolo super miti po o le potumoe?maea.Mautinoa, o loo matou faatalitali mo oe i lalo.
O le a malilie le initaneti, o le hammock lau samasama o loʻo i ai. O lona uiga, o lenei mea e vaivai i lou paʻu, e le feliuliuaʻi, ma e mafai ona tuʻu i fafo i soʻo se tau (leai se pala poʻo se faʻafefe).
Hmm, o se hammock pito i luga-o-le-laina ma sili atu i le 6,000 iloiloga, o se faʻailoga e lima-fetu, ma se tau i lalo ifo o le $30? Faʻatau atu.
Tolauapiga e malie se'ia timu pe e te feagai ma fa'ama'i fa'ama'i. Ae o le laki, o lenei hammock e sau ma se upega mata ma se timu e puipui ai oe mai mea leaga uma e lua.Fraction!
Na faia e le au tufuga a Triquis mai San Juan Copada, Mekisiko, o lenei hammock lalaga e matua matagofie lava. Fa'aopoopo, ioe, e talafeagai mo fa'apipi'i totonu po'o fafo!
E leai ni la'au se lua e tautau ai se faga? aua e te popole! O lenei alii ma lona fusi ua iinei e laveai le aso.
Uh, lagona e le masani ai le mamanu o le hammock? Alu e faatau le nofoa faaluelue lea. O le a le matagofie o lena auiliiliga lane?
Laiti ma mama, o lenei filifiliga pito i luga mai le Amazon e lelei atoatoa mo se aso malulu i le paka poʻo se faʻataʻitaʻiga faʻafafa.
Afai e te le fiafia i le mamanu atoa e leai se foemoe (Ou te le tuuaia oe), e malulu tele. Mea lelei o loʻo i ai lenei mea faʻapipiʻi faʻalua (faatasi ai ma aluga aveese)!

pexels-dziana-hasanbekava-5480835的副本


Taimi meli: Ian-11-2022